Sport

reageer als eerstdi 9 jul 2019

Week vol tennis en gezelligheid bij DDH

ZWIJNDRECHT – Bij de Zwijndrechtse Tennisclub DDH (De Drie Heugels) was er afgelopen weekend veel belangstelling voor de tennisfinales, de ontknoping van een week vol wedstrijden en gezelligheid.

Het EOC Scheepsverzekeraar DDH Opentoernooi 2019 was ook dit jaar weer een succes. Met 370 deelnemers en 328 gespeelde partijen had de toernooileiding zijn handen er vol aan om alle partijen in een week te plannen. Er werd gespeeld in de KNLTB-wedstrijdklassen van 2 tot en met 8. De vaste crew van DDH zorgde weer voor een strakke planning, onder leiding van Teun Monhemius en Robin Mozer. De Heren-A finale werd gespeeld tussen Collin Standaard en Nick Blokker. De wedstrijd eindigde in 6-2/6-1. De Dames-A finale (was kort daarna tussen Danielle Boer en Daniques Oskam. De eerste pakte de hoofdprijs met 6-1/7-6.

Feest

Naast het tennis was er een buitenbar met de vaste DDH-crew en een culinaire eetstand van restaurant Parmesan van het Veerplein. Woensdagavond was er een super-Hollandse meezingsfeer en vrijdagavond was legendarisch met Rene van der Weijde, Eddie4Tune, Lucien Foort en Mark van Dale. Het toernooi werd tevens mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.

45+ en 60+ Dubbeltoernooi

Tennisvereniging DDH is een actieve vereniging waar de jeugd en de senioren wekelijks op hun vaste tijden spelen, zowel in de zomer als winter. Eind juli staat er weer een toernooi gepland: het DDH 45+ en 60+ Dubbeltoernooi 2019. Inschrijven kan tot en met 21 juli via www.ddh-tennis.nl,  www.toernooi.nl of mail naar veteranentoernooiddh@gmail.com. Kinderen kunnen weer ingeschreven worden voor Maak Kennis Met Tennis via youri@sportsteamtennis.nl. Deze vier kennismakingslessen beginnen in september.

 

Op de foto: De wedstrijdleiding en de spelers van de herenfinale.

 

 

Geef een reactie