DORDRECHT-Het is derde klasser Wieldrecht niet gelukt promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Zaterdagmidag in de finale van de play-offs was concurrent Tholense Boys de sterkste na het nemen van strafschoppen.
Aan de met ruim achthonderd toeschouwers druk bevolkte Smitsweg was de stand na negentig minuten spelen 0-0 In de daarop volgende verlenging scoorde Wieldrecht via Daan Vegt vanaf de penaltystip de 1-0. Thuisclub Wieldrecht waande zich vervolgens in een tweedeklassersroes tot een minuut voor tiijd Auke Bovenberg de Zeeuwen alsnog op gelijke hoogte bracht.Na een korte onderbrekling wegens het afsteken van vuurwerk moesten strafschoppen de beslissing gaan brengen. Hierin beschikte Tholese Boys over de sterkste zenuwen en pakte de promotie naar de twede klasse. Waar bij Zeeuwen de tranen van geluk vloeiden, waren in het Dordtse kamp de tranen van het misssen van de promotie.