DORDRECHT- In de derde klasse B waren de ogen zaterdagmiddag gericht op de Dordtse derby tussen Wieldrecht en DFC. DFC startte op het vijandelijke gras aan de Smitsweg als de nummer twee van de ranglijst en wist dat thuisclub Wieldrecht op de loer lag.
Het vandaag effectievere Wieldrecht sloeg al na 300 tellen spelen toe. Jens van Vugt zette zijn naam onder de openingstreffer. Rond het halve uur was Mark van Agteren de man van de 2-0. Een stief kwartier in het tweede bedrijf gooide Jens van Vugt met zijn tweede goal van de middag de Dordtse derby in het slot. Dubbeldam zag in deze klasse het thuisduel tegen Prinsenland zonder winnaar eindigen in 1-1.
In de derde klasse C ging Groote Lindt in en tegen Ameide met 2-0 ten onder. De ploeg uit de Buizenstad eindigde het duel overigens met negen spelers na rode kaarten voor Kevin van Pelt en Rick Schenk.IFC won met ruime cijfers van Unitas: 4-1.
In 4G was er een goede 1-5 uitzege van GSCODS bij Transvalia. ZBC’97 daarentegen vond zijn Waterloo bij Goudswaardse Boys: 2-1