Sport

reageer als eerstza 2 jun 2018

Wieldrecht door naar tweede ronde play-offs

DORDRECHT-Wieldrecht is door in de strijd om de play-offs. Op verplaatsing in het Zeeuwse Oost Souburg klopte de equipe van trainer John den Dunnen na verlenging RCS in de eerste ronde met 3-4.
Na negentig minuten spelen waarin Jens van Vugt en Mark van Agteren de Dordtse doelpunten produceerden was de stand 2-2 .In de daarop volgende verlenging braken de Zeeuwen de ban met de 3-2 voorsprong. Het laatste woord was echter aan Wieldrecht en deden Daan de Vegt en matchwinnaar Terence Kliphuis de wedstrijd met de 3-4 eindstand in Dordts voordeel kantelen. Komende zaterdag treft Wieldrecht in de tweede ronde Zaamslag.
Het is ZBC’97 niet gelukt handhaving als derde klasser af te dwingen. Het play-offs duel zaterdagmiddag op eigen veld in Zwijndrecht tegen VVAC ging met 0-1 verloren. Het winnende doelpunt voor de vierde klasser uit Ottoland viel vanaf de penaltystip.De nederlaag van ZBC’97 betekende degradatie naar de vierde klasse. VVAC en ONI spelen nu in de finale om een plaats komend seizoen in de derde klasse.

Geef een reactie