Sport

reageer als eerstza 16 nov 2019

Wieldrecht ten onder in regiostrijd bij Drechtstreek

DORDRECHT-In competitieverband liep de als hoogst spelende regioclub ASWH in eigen omgeving tegen een verliesbeurt aan. Quick Boys sleepte er een 0-1 zege uit.
In 2F werd de streekderby tussen Drechtstreek en Wieldrecht een prooi voor de Papendrechtse thuisploeg: 2-1.Al kort na de aftrap mocht Job de Vries namens de Papendrechtse thuisploeg de score open. Marco Vrolijk was namen de gasten uit Dordrecht rond het halve uur spelen de man die de gelijkmaker produceerde.Vervolgens leek het duel af te stevenen op een remise maar twee minuten voor tijd kwam door toch nog een doelpunt. Drechtstreek was de lachende partij met Marc Kunst als helkd van de dag,
GSCODS nam het in 4E eigen huis op tegen het Brabantse Oosterhout.De Stadspoldersformatie moest de 1-3 winst aan de Brabanders laten.De volle winst in deze klasse werd wel door IFC veroverd door de 1-2 uitwinst in Tilburg bij Willem II.
In de bekercompetitie verloor EBOH in en tegen Sliedrecht met 6-0.Dubbeldam werd uitgeschakeld na het 2-1 uitverlies bij Klundert.Ook voor Heerjansdam viel het bekerdoek Op de vertrouwde grasmat aan de Molenwei was Rijsoord met 0-3 te sterk.

Geef een reactie