DORDRECHT-Aan de Brasserskade in Delft behaalde Dubbeldam zondagmiddag in de derde klasse Hoog B een 2-5 uitoverwinning op DHL.Jerry van Ingen (2x). Dennis Geschiere (2x) en Wesley Borsboom waren de doelpuntenmakers namen Dubbeldam.De Schenkeldijkers behouden nog uitzicht op de tweede klasse.
Veel treffers in Dordrecht bij het duel in in 3 Laag D tussen RCD en Kralingen. Maar liefst twaalf keer werd het doel getroffen. RCD vuurde zeven keer raak, bij Kralingen hield de teller op bij vijf.De afscheid nemende Koen Willemsen, hij vertrekt binnenkort naar Brazilië, had de eer het laatste doelpunt van de wedstrijd op het scorebord te zetten.Good old Louis Laros maakte ook nog zijn opwachting en de sluwe vos tekende zelfs voor twee treffers.RCD was reeds veilig als derde klasser.
In 4B lijkt bij SC Emma de competitiepijp leeg. De Dordtenaren ging met 1-0 onderuit bij RSV. Ook stadsgenoot GSCODS stond met lege handen. Gesta ging met een 0-3 zege huiswaarts.SC Emma, met een periodetitel op zak staat vierde. GSCODS weet zich zevende,
In 5B was FC Dordrecht Amateurs uit bij SVC met 2-5 de winnende partij.Roy Tuinder was drie keer trefzeker SSW verloor aan de Zeehavenlaan met 1-4 van koploper PCP die hiermee de kampioenstitel mocht vieren.
FC Dordrecht Amateurs staat tweede en kan zich gaan richten op de play-offs.