DORDRECHT-Ion de strijd om handhaving in de eerste klasse behaalde VVGHZ zaterdagmiddag in de play-offs een 2-0 overwinning op Arnemuiden. Op slag van rust sloeg de thuisclub doeltreffend toe met de 1-0 van Mark Zwang die een afvallende cornerbal binnen wist te schieten.Na rust kwam tegenstander Arnemuiden na rood (2x geel) met tien man te staan op het Noordpark en daar plukte VVGZ de vruchten toch niet van. Pas vijf minuten voor het laatste fluitsignaal viel doelpunt nummer twee met de ingevallen Jaap Swank als maker. Met de 2-0 winst op zak is VVGZ door naar de volgende ronde.
Voor Heerjansdam kwam een einde aan de nacompetitie met als inzet promotie naar de hoofdklasse. De Dammers verloren het uitduel bij SHO met 2-1 na een 0-1 voorsprong, weliswaar via een eigen doelpunt.Na de kantwisseling was een benutte penalty van SHO’er Rowdy Rijsdijk goed voor 1-1. Diezelfde Rijsdijk zette vervolgens ook zijn handtekening onder de 2-1. SHO miste de kans op 3-1 omdat het Rijsdijk niet lukte een penalty te verzilveren. Door de nederlaag in Oud-Beijerland zit het seizoen er op voor Heerjansdam.