Sport

reageer als eerstza 23 jun 2018

Yoga Festival voor jong en oud

DORDRECHT – Gek op yoga? Of wil je er eens mee kennismaken? Op zondag 24 juni wordt de derde editie van het Yoga Festival Dordrecht gehouden. Dat is ditmaal bij het Stayokay Hostel in Dordrecht aan de Baanhoekweg 25. Doel van de dag: yoga onder de aandacht brengen van het Dordts publiek.

Er is een gevarieerd programma samengesteld van yogalessen, lezingen, meditaties en mindfulness. Het festival heeft voor ieder wat wils en is voor jong en oud. Of zij nu lenig of stijf zijn. “Yoga is gezond voor je lijf en geest en het is de trend van dit moment”, aldus de initiatiefnemers van dit jaar: Wim van Nimwegen van Yoga sur Place en Jolande van der Wal van Lifestyle Studio Dordrecht. “Wij willen graag laten zien wat Dordrecht te bieden heeft op het gebied van yoga, meditatie en gezonde lifestyle. Wij zijn zelf ook razend enthousiast over dit festival. De organisatie hiervan is erg leuk om te doen. Wij hopen op een goed bezocht festival met een positieve vibe. Wij hebben er in elk geval heel erg veel zin in.”

Inschrijven
Het festivalprogramma biedt een twintigtal lessen en workshops door yoga-docenten en centra uit Dordrecht en omgeving. Er is ook mindfulness en aan het eind van de dag mantra-zingen. Voor de jongste yogi’s is er kinderyoga. Op www.yogafestivaldordrecht.nl staat alle informatie en kan worden ingeschreven. Wie niet inschrijft loopt de kans dat een workshop of les vol is. Bij de buitenworkshops zijn meer plaatsen beschikbaar, dus spontaan langskomen op het Yoga Festival kan wel. De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur, deur open om 09.30 uur. Kosten: een vrijwillige donatie ten gunste van stichting Beschermde Wieg (www.beschermdewieg.nl). Overige informatie: elk heel uur, van 10.00 tot 16.00 uur, zijn er vier verschillende activiteiten: drie binnen en één buiten.

Geef een reactie