Sport

reageer als eerstzo 12 mei 2019

Zeges voor Dubbeldam, RCD en FC Dordrecht Amateurs

DORDRECHT-De zondagselectie van Dubbeldam behaalde in de 3e klasse Hoog B een 2-1 thuiszege op WCR. Max Bresser en Enzo van de Vossenberg zorgden aan de Schenkeldijk voor de beide doelpunten.In het algemeen klassement nemen de Schenkeldijkers de vierde positie in.Promotie gloort nog immer voor de Dordtenaren.
In de derde klasse Laag D schoot RCD op verplaatsing bij ASW met scherp: 1-6. De Dordtse formatie is de trotse ranglijstaanvoerder in deze afdeling en weet zich volgend seizoen wederom derde klasser.SC Emma liet het wederom afweten en zag het uitduel bij NSV met 3-1 verloren gaan. GSCODS hield in deze afdeling de Dordtse eer hoog en versloeg Noordhoek met 2-1. In het algemeen klassement bevindt SC Emma zich op de derde positie, GSCODS vinden we terug als zevende.
Op het menu in 5B stond de Dordtse stadsderby tussen FC Dordrecht Amateurs en SSW. Aan de Krommedijk was eerstgenoemde ploeg met 6-0 de winnaar.ILhan Solak was met zijn drie doelpunten de man van de wedstrijd.PCP gaat aan de leiding en heeft vier punten voorsprong op runner up FC Dordrecht Amatreurs.

Geef een reactie