DORDRECHT – Volleyballers, hockeyers en andere sporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport, kunnen met de Zomer Challenge tweeënhalve maand onbeperkt tennissen en padellen bij CC aan de Schenkeldijk.

De Zomer Challenge is een kort lidmaatschap, zonder verdere verplichtingen, van 16 juni tot 1 september, waarbij spelers vrij kunnen tennissen of padellen bij CC. Onbeperkt en wanneer het hen uitkomt, kunnen zij tennissen (iedere dag van 09.00 tot 23.00 uur) en/of padellen (dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur). Lekker buiten sporten op één van de tien tennisbanen of drie padelbanen van de vereniging. Daarnaast is er de gelegenheid tot het volgen van twee tennislessen aan het begin, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer op zaterdagochtend 1 en 8 juli, waarbij je ook andere deelnemers kan leren kennen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis of padel wat voor hen is.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. De kosten zijn 49 euro per persoon voor het korte lidmaatschap, inclusief de twee lessen. Voor kinderen tot 18 jaar is dat 10 euro. Aanmelden kan door het inschrijfformulier van de Zomer Challenge in te vullen op www.tennisverenigingcc.nl.