DORDRECHT – FC Dordrecht kreeg vrijdagavond geen loon naar werken in het thuistreffen met Jong PSV. Het Eindhovense beloftenteam won aan de winterse Krommedijk met 2-3.
De Dordtse thuisploeg kende een perfecte start van de wedstrijd want al na zeven minuten opende Alvin Daniels namens de Schapenkopen de score. Lang duurde de Dordtse vreugde echter niet want vier minuten later bracht Sam Lammers de Eindhovenaren op 1-1. Vervolgens onderbrak scheidsrechter van Herk de wedstrijd omdat door de sneeuwval de lijnen van het veld in het Riwal Hoogwerkers Stadion niet zichtbaar meer waren. Na een intermezzo van een kleine tien minuten werd de wedstrijd vervolgd.
In deel twee van de winterse ontmoeting kwam Jong PSV op een 1-2 voorsprong. Mathis Verreth verschalkte de Dordtse defensie waarna ook doelman Tim Coremans het nakijken had. Zeven minuten verder in de wedstrijd kreeg FC Dordrecht weer hoop en bracht Joel Fabrice Thomas met de welverdiende 2-2 de Krommedijkploeg op gelijke hoogte. Waar FC Dordrecht dacht dat een remise een welkome beloning zou zijn wist de tegenstander uit de Lichtstad toch doeltreffend toe te slaan. Met zijn tweede treffer van de avond bezorgde Sam Lammers Jong PSV de 2-3 winst. FC Dordrecht is nog altijd de nummer negentien van de Jupiler League maar zag hekkensluiter Achilles’29 wel een punt inlopen. De voorsprong is nu acht punten in Dordts voordeel.