DORDRECHT- FC Dordrecht heeft een zwaar bevochten gelijkspel behaald in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. Vrijdagavond eindige de krachtmeting tegen de Brabantse opponent onbeslist in 2-2.
    De Merwestedelingen kenden een wervelend begin van de wedstrijd want al na vier minuten zette Alvin Daniels de Dordtse thuisclub op 1-0 na slordig werk in de Bossche afweer.
    Zoals zo vaak dit seizoen lukte het FC Dordrecht ook nu weer niet om uit te lopen en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Rond het halve uur speelde Mawouna Amervor voor Sinterklaas door een treffer in eigen doel. Vier minuten later was er weer misère binnen de Dordtse defensie en mocht Zija Azizov de 1-2 in Brabants voordeel noteren.
    Kort na de start van deel twee zag FC Dordrecht een handsbal binnen de Brabantse defensie niet beloond worden met een strafschop, maar even later zou de Krommedijkclub toch verdiend op 2-2 komen. De Fransmans Joel Thomas kopte de bal in de Brabantse touwen. Het verbeten en strijdende FC Dordrecht hield ondanks de Bossche aanvallen stand. In de extra tijd n was FC Dordrecht middels Thomas en Pisas nog heel dicht bij de volle winst, echter zover mocht het voor de Schapenkoppen niet komen. Meer dan een een 2-2 remise, waar hard voor was gestreden, zat er niet in.