DORDRECHT-Onder het toeziend oog van veel vaders , moeders , opa’s en oma’s hebben zondagmiddag een kleine 30 kinderen enthousiast meegedaan op de open dag van ijshockeyclub Dordrecht Lions. De jongste deelnemer op de ijsvloer van de Dordtse Sportboulevard was zelfs 3 ½ jaar oud.

De dag werd georganiseerd door de IJshockeyschool (4 tot 11 jarigen) en de Aspiranten (11 jaar en ouder) van Dordrecht Lions. Naast de vele vrijwilligers op en naast de baan, waren er ook zo’n 20 jeugdleden actief bij het helpen.

Een aantal kinderen liet zich na afloop direct inschrijven voor de ijshockeyschool of een training van de aspiranten. Bovendien waren er zelfs een paar vaders die zich spontaan inschreven voor de ijshockeyschool voor volwassenen.

Het zal dan ook elke zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur, wanneer de ijshockeyschool er is, gezellig druk worden op de ijsbaan. Uiteraard zijn dan ook kinderen die afgelopen zondag verhinderd waren welkom. De eerste drie keer meedoen, is gratis. Wie meer wil weten kan kijken op www.dordrechtlions.nl