DORDRECHT-In de eerste klasse B behaalde slechts Heerjansdam de volle drie punten. De Dammers wonnen zaterdag bij Heinenoord met 1-2. Louis Salacroup en Mathijn Vlaster zetten de Dammers op 0-2. Thuisclub Heinenoord wist nog aan te sluiten tot 1-2 maar Heerjansdam hield zich keurig staande in de resterende minuten en boekte een verdiende overwinning.
Oranje Wit verloor op eigen veld met 0-3 van Kloetinge. Pas in de slotfase van deze wedstrijd sloegen de Zeeuwen toe en kaapten de winst voor de neuzen van de Dordtenaren af. Ook VVGZ stond met lege handen na de 2-3 thuisnederlaag tegen Nieuwenhoorn.Marcello Tucci scoorde namens de Vogels de 1-0 openingstreffer, maar Nieuwenhoorn wist langs zij te komen. Na rust werd het 1-2 waarna Koen Kuipers beide ploegen met de 2-2 in evenwicht bracht. Met nog minder dan tien minuten te gaan op de klok zorgde een benutte vrije schop voor de 2-3 in het voordeel van Nieuwenhoorn.