DORDRECHT-Oranje Wit boekte zaterdagmiddag in 1C een 0-2 uitoverwinning op LRC. In de Glasstad scoorde Sanzio Dietrich beide treffers voor de ploeg van trainer Pippy Pruymboom. Doelman Nick de Jong stopte in de slotseconden nog een strafschop van de Leerdamse thuisploeg.De Dordtenaren, vierde op de ranglijst heben vier punten achterstand op klassementsaanvoerder Kloetinge. VVGZ ging in Zwijndrecht op eigen veld met 0-3 onderuit tegen Oude Maas.
Tweede klasser D Heerjansdam kende zaterdag geen enkele moeite in de uitwedstrijd bij Alblasserdam. De brigade van Fop Goumans behaalde een ruime 0-6 overwinning. Komende dinsdag speelt Heerjansdam op sportpark de Molenwei het restant van de onlangs gestaakte thuiswedstrijd tegen Piershil.
Het duel in Zwijndrecht tussen Pelikaan en Papendrecht haalde het einde niet. Bij een 1-3 tussenstand besloot de arbiter van dienst de wedstrijd voor gezien te houden na het wegzenden van de grensrechter van thuisclub Pelikaan. Eerder deze wedstrijd kregen de Pelikaners van Dis en Erol alsmede Papendrechter Bravenboer ook al rood.