DORDRECHT – Na de wedstrijd tegen FC Den Bosch (1-1) weigerde Harry van den Ham aan te schuiven voor de persconferentie, vanwege een dispuut met Ruud Kaiser, de coach van de Bosschenaren, tijdens het duel.

De hoofdtrainer van FC Dordrecht zou tegen de scheidsrechter in de rust hebben gezegd dat Bruno Appels van FC Den Bosch een rode kaart had moeten krijgen. Kaiser vond dat oncollegiaal en haalde zijn gram door in een soortgelijk voorval na de pauze te pleiten voor ‘rood’ voor William Troost-Ekong van FC Dordrecht. Kaiser deed zijn verhaal voor de camera’s van Fox en Van den Ham weigerde daarop naast zijn collega te gaan zitten voor de traditionele persbabbel, omdat hij het achter zijn ellebogen zou hebben. Overigens bestaat de kans dat Dordrecht en Den Bosch elkaar in  de play-offs opnieuw tegenkomen.

Staartje

De kampioenswedstrijd van Willem II tegen Telstar krijg nog een staartje. De KNVB stelt een onderzoek in naar het niet meespelen van Kevin Brands, die door Willem II aan Telstar is verhuurd. De Tilburgers hebben Brands aan Telstar verhuurd, waar de afspraak werd gemaakt dat hij niet zou meespelen tegen Willem II. Zo’n voorbehoud is in strijd met de regels. Dordrecht informeert vandaag (dinsdag) informeren bij de KNVB wat de bond gaat besluiten.