DORDRECHT- Het derde klasse Q4 duel tussen WCR en Dubbeldam haalde zondagmiddag het einde niet. Bij een 2-1 tussenstand in het voordeel van WCR gooide arbiter Jansen tot ieder verbazing het fluitje er bij neer bij een inworp voor Dubbeldam. Waar een ieder op het Rhoonse sportpark De Omloop dacht dat na vijf minuten afkoelen de strijd verder ging, kwam daar het definitieve einde van de wedstrijd.
Dubbeldam miste al in de eerste minuut een penalty via Jerry van Ingen, maar Dennis Geschiere was de man die de Schenkeldijkers vervolgens wel met 0-1 aan de leiding bracht. Twee geslaagde counters van de opponent uit Rhoon zorgden er echter voor dat de thuisclub de wedstrijd omzette in een 2-1 voorsprong. Na de theepauze kreeg Dubbeldam vele mogelijkheden op de gelijkmakende 2-2, maar faalde in de afronding. Het zeker leuke duel tussen beide teams kreeg echter een vreemd en onverwacht einde door de actie van de arbiter van dienst.RCD ging met 2-1 onderuit op bezoek bij Taurus.