-

reageer als eerstzo 1 dec 2019

Geen treffers bij stadsduel Dubbeldam-RCD; GSCODS verrast FC Dordrecht Amateurs

DORDRERCHT-In het zondagvoetbal was in 3B de Dordtse stadsderby tussen Dubbeldam en RCD (hoofdfoto)het aansprekende affiche. Aan de koude Schenkeldijk, de thuisbasis van Dubbeldam kende deze stadsontmoeting geen winnaar en eindigde bovendien ook nog eens zonder doelpunten in 0-0.
Doelpunten vielen er wel in het duel tussen ZIGO en SC Emma. Acht treffers keurig tussen beide clubs verdeeld in een 4-4 eindstand. Enes Ak, Johan Versluis en Jesse de Ridder waren namens de Dordtenaren trefzeker en tegenstander ZIGO schoot een keer in eigen doel.
Stand:
1-Bavel 9-25
2-Dubbeldam 10-21
6-SC Emma 10-15
9-RCD 9-8
De vierde klasse A had ook een ontmoeting tussen twee Dordtse ploegen op de rol staan. Aan de Krommedijk was FC Dordrecht Amateurs de gastheer van GSCODS (bijfoto). Het waren de gasten van sportcomplex Stadspolders die met een 1-2 overwinning hun stempel op deze stdsontmoetingen konden drukken.
Michael Bosua mocht in de eerste helft de amateurtak van FC Dordrecht nog aan de leiding brengen maar de grote man bij GSCODS, Davut Sahan zorgde met twee doelpunten dat GSCODS lachend met de 1-2 winst op zak de Krommedijk mocht verlaten.
Aan kop gaat SVH 10-23, gevolgd door GSCODS 10-22, Erasmus 10-20 en FC Dordrecht Amateurs 10-18
In 5B versloeg SSW in het Brabantse land FC Drunen met 3-4.

Geef een reactie