-

reageer als eerstzo 29 mrt 2020

Nieuwe Show : Sinterklaas en de Jarige Stad

DORDRECHT – Sinterklaas en zijn Pieten komen op zondag 29 november op de planken met een nieuw spannend avontuur in een prachtig theater doet menigeen terugdenken aan Sinfé. Kent u het nog uit de basisschool jaren? Alle leerlingen werden destijds met bussen naar het theater gebracht. Daar werd in een prachtige ambiance een show opgevoerd die diepe indruk achter liet. En het mooiste was dat alle kinderen na afloop nog een cadeautje mee kregen. Vaak was dit een beker, bord, bestek of placemat altijd voorzien van het Sinfé logo met het bekende sinterklaasje. 

 

800 jaar stad

In het kader van 800 jaar stad gaan ze weer terug naar die tijd. En hoe mooi is het dat er ook 600 gratis kaarten beschikbaar worden gesteld (zolang de voorraad strekt). .De Intocht Dordrecht brengt samen met DJ Piet en Show en CHentertainment dat mooie moment weer terug naar het theater .

 

Fantastische show

De show wordt fantastisch met een grote band, danseressen, licht en geluid, mooie decors maar ook tal van activiteiten voor en na de show in de foyer van Schouwburg Kunstmin. Op de foto met pieten, dansen met DJ Piet op een verlichte dansvloer, knutselen en spelletjes. Het zal de kinderen aan niets ontbreken. Ze zullen meegenomen worden in een spannend verhaal en losgaan op de klanken van de Pietenband. De show heeft ook een hoog musicalgehalte, en ook Sinterklaas zal zingend op het podium staan.

Kaartverkoop 

De kaartverkoop start vanaf 1 april via de website van theater Kunstmin.
Er zijn 600 gratis kaarten beschikbaar via het boekingssysteem van Kunstmin. Er is één gratis kaart beschikbaar per betaalde kaart (zolang de voorraad strekt met een max van 4 gratis kaarten per boeking). U kunt zelf via het systeem uw plaats(en) kiezen. De reguliere kaartprijs bedraagt € 15,00.

 

Datum: zondag 29 november
Tijden: Show 1 – 13.00 uur, Show 2 – 16.00 uur
Ticketprijs: € 15,00 , Reserveren: www.kunstmin.nl of aan de kassa van het Energiehuis tijdens openingstijden.

 

Geef een reactie