-

reageer als eerstza 26 okt 2019

Wieldrecht morst punten; overige clubs in 2F winnen

DORDRECHT-In de aterdag tweede klasse F wist slecht Wieldrecht niet tot winst te komen. De overige regioteams daarentegen mochten het zoet der overwinning smaken.
Aan de eigen vertrouwde Smitseg zag Wieldrecht tegenstander Wilhelmina’26 bij het ingaan van de theepauze reeds een voorsprong van 0-2 kennen.
Na de theeonderbreking benutte Aron de Keijzer een strafschop wat de aansluitingstreffer voor Wieldrecht betekende. Vervolegns was Wilhelmina’26 de scorende partij. Marc van Agteren met de 2-3 gaf de Dordtenharen nog zicht op een puntendeliing. Die kwam er ook echter wel met behulp van een eigen doelpunt van de tegenpartij.
EBOH schoot met scherp op bezoek bij Arkel: 1-5.De Schenkeldijkers kenden aanvankelijk nog een 1-0 achterstand maar Fok, Calmera (2x) en Steenbakker tilden de ploeg naar een 1-4 ruststand. In de tweede helft verzuimde EBOH dubbele cijfers te scoren en trof slechts Steenbakker nog doel.
VVGZ kende weinig moeite met Tricht en won met 4-0. Met drie treffers mocht Koen Kuipers zich laten kronen tot schutter van de dag. Jaap Swank trof een keer doel.Koploper is Woudrichem en die wordt achtervolgd door vier regioteams.
Stand:
1-Woudrichem 6-15
2-EBOH 6-14
3-VVGZ 6-13
4-Wieldrecht 6-12
5-Pelikaan 6-12
12-Drecjtstreek 6-4

Geef een reactie