DORDRECHT – Stichting STAD is op zoek naar jonge scammers, oplichters, catfishers & slachtoffers die geheel anoniem en vrijblijvend hun verhaal zouden willen delen.

Eevy, Olek en Cato, stagiaires van de stichting, zijn bezig met het oprichten van een nieuw Tik Tok platform genaamd: Het Licht Erop. Ze willen met het platform een miniserie maken met als doel jongeren te informeren over verschillende online gevaren en hoe ze die kunnen signaleren.

Het Licht Erop

Eevy: “Daarbij willen wij jullie verhalen gebruiken! Ben jij een van de bovenstaande personen, dader of slachtoffer, en heb je al altijd anoniem je verhaal willen delen? Stuur ons een bericht naar redactie@stad-dordt.nl Wij van stichting STAD Dordrecht vinden dat jongeren meer op de hoogte moeten zijn van de verschillende manieren waarmee je tegenwoordig opgelicht kan worden. Daarom zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuw platform op Tik Tok: genaamd Het Licht Erop.”

Talenten en dromen

STAD staat voor Stichting Talent and Dreams. STAD is een jongeren projectbureau met hoofdkwartieren in Alkmaar, Haarlem, Haarlem Oost, het Gooi, Leiden, Delft, Dordrecht en Utrecht. Op al die plekken begeleidt de stichting jongerenprojecten: van conceptontwikkeling tot begrotingen maken en van promotie tot productie. Voor meer informatie: www.stad-dordt.nl.