DORDRECHT – Tussen nu en 31 december krijgen onze krantenbezorgers de gelegenheid om met de traditionele jaarkalender langs de deur te gaan en u een kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen.
Het is gebruikelijk om de bezorger, als u tevreden bent over de bezorging, bij deze gelegenheid een gift te geven. Dit is geheel vrijblijvend en niet verplicht. Ook mag u natuurlijk zelf de hoogte van de gift bepalen.

Digitale gift
Maasstad Bezorging, dat de verspreiding van Dordt Centraal verzorgt, biedt de bezorger ook de gelegenheid om digitaal de gift op te halen. Digitaal een beloning aan de bezorger geven kan via www.bezorgingmaasstad.nl/gift. Door het invullen van postcode en huisnummer wordt de gift automatische toegekend aan de juiste bezorger. De bezorger ontvangt deze gift volledig. Er worden alleen transactiekosten ingehouden van 0,35 euro. Dit is de kostprijs van de internetkassa. Uiteraard kunt u ook van deze mogelijkheid gebruik maken als u de bezorger hebt gemist maar hem of haar nog wel een beloning wilt geven.