DORDRECHT – Souvenir- en cadeauwinkel Hallo Dordrecht is verhuisd naar de Voorstraat 276. Alle spullen uit de winkel aan de Blekersdijk zijn verhuisd maar in het nieuwe onderkomen is nog meer te vinden. Souvenirs, (Dordtse) delicatessen, cadeaus, kleding, boeken, kaarten en kalenders: als je van Dordt houdt dan moet je naar Hallo Dordrecht. Een van de eerste bezoekers van de winkel was de jonge Sara. Zij wilde met eigen ogen zien waar de T-shirts voor haar stichting verkocht worden. (Foto’s: Twin Creations)

Alice en Chantal Malschaert zijn eigenaar van zowel de winkel als van het reclamebureau Twin Creations. Het reclamebureau is eveneens mee verhuisd naar de nieuwe locatie midden in de binnenstad. Ook Ontdek Dordrecht, dé lokale partner voor stadswandelingen en uitjes in Dordrecht van Remy Balistreri, heeft in het nieuwe pand zijn onderkomen gevonden. Met een team van ruim 25 lokale gidsen, die een passie voor de historie van Dordrecht hebben,

Organiseert Ontdek Dordrecht stadswandelingen, bedrijfsuitjes, familieweekends en vrijgezellenfeestjes. Voor grote of kleine groepen (van 1 tot 500 personen) stellen zij op maat een rondleiding, arrangement of volledig verzorgde dag in Dordrecht samen. Kortom het pand midden in de binnenstad, op het stuk Voorstraat tussen de Vriese- en Visstraat is zeker een bezoek waardig. Hallo Dordrecht is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.