Actueel

reageer als eerstzo 6 mei 2018

Veel actie op Ames SUV Dag

DORDRECHT – Zelf ervaren hoe avontuurlijk het rijden is in een SUV? Op donderdag 17 mei van 16.00 tot 21.00 uur op het terrein van voetbalvereniging FC Dordrecht kan het op een parcours met de SUV’s van Ames. Tijdens de Ames SUV Dag kan een enerverend ritje gemaakt worden in een Audi Q2 of Q3, een Volkswagen T-Roc, Tiguan of Tiguan Allspace, een SEAT Arona of Ateca en een Škoda Karoq of Kodiaq.

De Ames SUV Dag wordt iets heel bijzonders. De SUV’s worden niet alleen mooi gepresenteerd, iedereen kan ze ook offroad testen op een 4X4-parcours, het op en afrijden van een 4×4-wip uitproberen en plaatsnemen in een ongevalsimulator. Kortom: heel veel actie.
Bezoekers kunnen op deze dag ook terecht voor een hapje en drankje en gratis patat. Voor kinderen zijn er activiteiten met sport en spel door jeugdtrainers van FC Dordrecht in het stadion, met leuek prijzen voor de winnaars. En er valt meer te winnen: kaarten voor Live at Wantij, maar ook kortingen en onderhoudsbeurten bij Service Only. Wie de snelste tijd neerzet op de fietssimulator wint een Skoda-wielrentenue. Liefhebbers kunnen op de foto met twee volledige renoveerde Classic SUV’s: een Volkswagen 181 en een Volkswagen Iltis.

De dag op het parkeerterrein van FC Dordrecht aan de Krommedijk is gratis toegankelijk. Aanmelden voor een rit over het parcours is in principe niet nodig, maar wie zeker wil zijn van deelname wordt aangeraden zich aan te melden via www.ames.nl/suv-dag.

 

 

 

 

Geef een reactie