Actueel

reageer als eerstma 10 mei 2021

Af- en opritten N3 enkele dagen afgesloten

DORDRECHT – Rijkswaterstaat voert voor het groot onderhoud N3 werkzaamheden uit aan het Dordtse deel tussen de A16 en de Laan der Verenigde Naties. Hierin worden ook de af- en opritten Copernicusweg en de Laan der Verenigde Naties meegenomen. Voor het groot onderhoud hiervan zijn twee meerdaagse afsluitingen nodig. (Archieffoto: Thymen Stolk)

De eerste meerdaagse afsluiting is van woensdag 12 mei 21.00 uur tot maandag 17 mei 05.00 uur. Dan zijn de oprit Laan der Verenigde Naties naar de N3 (richting Papendrecht/A15) en de afrit van de N3 (vanaf A16) naar de Copernicusweg. Deze laatste is woensdag 12 mei vanaf 22.00 uur afgesloten. De tweede meerdaagse afsluiting is van woensdag 2 juni tot maandag 7 juni. Dan wordt er gewerkt aan de oprit Copernicusweg en de afrit Laan der Verenigde Naties.

Omrijden
Verkeer op de N3 wordt omgeleid via de afrit Laan der Verenigde Naties. Verkeer bij de oprit Laan der Verenigde Naties (richting Papendrecht/A15) wordt omgeleid via de oprit Laan der Verenigde Naties naar de N3 richting A16, en rijdt dan via de afrit en oprit Copernicusweg naar de N3 richting Papendrecht/A15. Weggebruikers wordt geadviseerd om de N3 zoveel mogelijk te vermijden en de aangegeven omleidingsroutes te gebruiken. Kijk op www.n3werkzaamheden.nl voor actuele informatie over werkzaamheden, afsluitingen en omleidingen. Het groot onderhoud N3 is volgens de planning in oktober afgerond.

Geef een antwoord