Actueel

reageer als eerstzo 30 sep 2018

Alles over bewust leven op beurs in Wantijpaviljoen

DORDRECHT – Tijdens de Bewust Leven Beurs op zaterdag 13 oktober in het Wantijpaviljoen laten zo’n dertig ondernemers van het platform Bewust Dordrecht jong tot oud kennismaken met producten en diensten die het leven vooral aangenamer, gezonder en gevarieerder maken en ondertussen goed zijn voor mens, dier en milieu.

Bezoekers kunnen informatie inwinnen en kennismaken bij de vele kramen, maar ook meedoen aan workshops of bijvoorbeeld een korte massage ondergaan. Voor kinderen is er een speciale kinderhoek. Het thema van de beurs is niet voor niets: Bewust Leven is voor Iedereen. Wat je er tegenkomt: lekker en gezond eten en drinken, uiteenlopende vormen van coaching, yoga, meditatie, creatief schrijven, voetzoolreflexmassage en je haar knippen en verven met natuurlijke producten, grafisch ontwerp en personal organizing en nog veel meer. Toegang tot de beurs is gratis. Voor sommige workshops wordt een kleine bijdrage gevraagd.

De Bewust Leven Beurs is het eerste grote publieksevenement van Bewust Dordrecht. Dit snel groeiende platform werd eind 2016 opgericht door Lia van den Berg (NeCo) en Jolanda Baan (VIAMOVA). Bewust Dordrecht is allereerst een website. Iedereen die op zoek is naar een coach, schoonheidsspecialist, eetgelegenheid, winkel of andere ondernemer in Dordrecht en omgeving die die bewust bijdraagt aan een duurzaam mooiere wereld, vindt deze op www.bewustdordrecht.nl op een rij. Op de site staat ook een agenda met tal van leuke, leerzame en inspirerende bijeenkomsten op een rij.

Bewust Dordrecht organiseert ook regelmatig netwerkbijeenkomsten voor ondernemers en de inspiratiebijeenkomsten voor consumenten. De Bewust Leven Beurs op 13 oktober is open van 10.00 tot 16.00 uur.

Geef een reactie