Actueel

reageer als eerstdi 19 okt 2021

Appartementen in voormalig Regiokantoor bijna in de verhuur

DORDRECHT – De transformatie van het oude Regiokantoor aan de Noordendijk naar een complex met 58 moderne en luxe huurappartementen is in volle gang. De oplevering van het project, dat de naam Volt krijgt, is gepland in het eerste kwartaal van 2022. Geïnteresseerden kunnen sinds eind september inschrijven. De definitieve verhuur zal naar verwachting op 28 oktober starten. De huurprijzen variëren van 825 euro voor een maisonnette tot 1455 euro voor een penthouse, inclusief parkeerplaats. (Foto: Thymen Stolk)

In de jaren ’70 werd het gebouwd door Gemeentelijk Energie Bedrijf (nu Eneco) met een typische architectuur voor die tijd. Daarna is het gebouw gebruikt door samenwerkingsverband Drechtsteden. Dit Regiokantoor wordt nu getransformeerd van kantoorruimte tot luxe appartementen. Daarbij wordt het bestaande casco gebruikt. Het gebouw krijgt een heel nieuw uiterlijk door de nieuwe gevel met grote raampartijen. Op het dak komen penthouses met uitzicht over de historische binnenstad en het Wantij.

De maisonnettes, appartementen en penthouses variëren in woonoppervlakte tussen de 61 en 108 vierkante meter en hebben bijna allemaal een balkon gericht op het zuidwesten.

Info en inschrijven op www.woneninvolt.nl.

Impressies van voor- en achterzijde Volt:

 

 

 

Geef een antwoord