Actueel

reageer als eerstdo 12 sep 2019

Autobedrijf en autopoetsbedrijf samen in pand Auto van Wijngaarden

PAPENDRECHT – Autopoetsbedrijf Poets Anders en Autobedrijf Kelvinring gaan beide hun activiteiten uitbreiden. Samen betrekken ze het voormalige pand van Auto van Wijngaarden aan de Vondellaan in Papendrecht. Zaterdagavond 14 september is de feestelijke opening. (Foto: Thymen Stolk)

Poets Anders had al vestigingen in Papendrecht en Oud-Beijerland en Autobedrijf Kelvinring was al gevestigd aan de gelijknamige straat in Alblasserdam. De bedrijven werkten al langer samen en breiden nu dus samen uit op de nieuwe locatie in Papendrecht. Autobedrijf Kelvinring houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van occasions, maar daarnaast ook reparatie, onderhoud en APK van alle merken. Met de extra showroomruimte is er ook veel meer plek gekomen om die occasions te laten zien. Poets Anders is specialist in reiniging van interieur en exterieur, kunststofbehandeling en het weer helder maken van doffe koplampen.

Feestje

Een combinatie die elkaar versterkt en aanvult dus. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met beide bedrijven en de nieuwe locatie. Wie dat komende zaterdag 14 september tussen 18.00 en 21.00 uur doet, wordt getrakteerd op hapjes en drankjes. En op één van drie prijzen die verloot worden: een poetsbeurt ter waarde van 150 euro, een onderhoudsbeurt ter waarde van 100 euro en een APK-keuring ter waarde van 50 euro.

Het adres: Vondellaan 164 in Papendrecht.

 

 

 

Geef een antwoord