Actueel

reageer als eerstza 4 jul 2020

Banda Pasion 2.0 brengt nieuwe single uit

PAPENDRECHT – Banda Pasion 2.0 brengt na ruim 22 jaar een nieuwe single uit. Het duo was in de jaren 90 actief in de Drechtsteden en bracht twee albums uit.

Banda Pasion 2.0 bestaat uit Alfredo Romero en Frank de Boer. Eind jaren ’90 vertrok Alfredo Romero naar Amerika en bleef Frank de Boer achter in Papendrecht. Het leek het einde van Banda Pasion, maar een tijd geleden kregen de twee weer contact en als snel ontstond er weer een samenwerking onder de naam Banda Pasion 2.0.

Morgen, zondag 5 juli, brengt het duo zijn nieuwe single Let Me Stay uit. Het nummer is opgenomen in de studio’s van beide heren (in Houston en Papendrecht). De single is zondag voor het eerst te horen in een speciale radio-uitzending op Papendrecht FM in het programma Back to the Roots. In de uitzending zullen ook de bandleden Alfredo Romero, vanuit Houston in Amerika, en Frank de Boer, vanuit Papendrecht, aan het woord komen. Daarnaast is zondag 5 juli de videoclip te zien op de social mediakanalen van Banda Pasion 2.0.

Geef een reactie