Actueel

reageer als eerstma 17 sep 2018

Beleef de magie van Crabbehof op de najaarsbraderie

DORDRECHT – Het is één van de vele goede tradities van winkelcentrum Crabbehof: de voorjaars- en najaarsbraderie. Woensdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur is het weer tijd voor de najaarsbraderie die ditmaal als thema heeft: Beleef de magie van Crabbehof. En dat trekt bijzondere figuren naar het winkelcentrum.

Zeker dertig jaar worden de braderieën al georganiseerd. Een gezellige dag vol muziek, leuke activiteiten en bijzondere gasten. Daarnaast natuurlijk de vele kraampjes, met onder andere kleding en snoeperijen. De braderie trekt altijd veel publiek. Voorzitter van de winkeliersvereniging, Jan Kooreman: “De activiteit wordt zeker gewaardeerd. We kunnen het publiek ook nu weer een mooi programma bieden.” Het is altijd weer een uitdaging om de bezoekers nieuwe activiteiten voor te schotelen, helemaal omdat de braderie al zolang georganiseerd wordt. Toch is de winkeliersvereniging er weer in geslaagd. “We hebben gekozen voor méér muziek en méér figuren”, aldus Kooreman. Zo zijn er muzikale optredens van allround accordeonist Eric Jan, accordeonist Ruud, gitarist Eric en het Dixieland trio. Kinderen kunnen zich laten schminken. Magische momenten worden beleefd met de indrukwekkende 3 meter hoge(!) reus Bulstronck, het nieuwsgierige stel Jøttnjøl, een groene Bosgodin, de humoristische Marskramer en clown Mad Mat.
Winkelcentrum Crabbehof weet zijn publiek altijd weer te bekoren. “Met Kerst en Valentijn geeft de winkeliersvereniging graag wat leuks weg. Dat vinden mensen leuk, om onverwachts iets te krijgen.” De voorzitter vertelt dat het goed gaat met het winkelcentrum. “We zijn bezig om meer parkeerplaatsen op het plein te creëren. De overeenkomst met de gemeente is bijna rond. Daarnaast willen we graag nieuwe beplanting, is er nieuwe kerstverlichting en zijn we bezig met nieuwe LED-verlichting in de reclamebakken. We zijn altijd druk bezig om het winkelcentrum er goed verzorgd uit te laten zien!”

Geef een reactie