Actueel

reageer als eerstdo 13 mei 2021

Bibelot maakt vrijdag programma Dordtse Feesten bekend

DORDRECHT – Bibelot kondigt op vrijdag 14 mei om 12.00 uur zijn volledige programma voor de Dordtse Feesten aan. Het Dordtse Poppodium presenteert deze zomer van vrijdag 23 juli tot dinsdag 27 juli een reeks diverse evenementen aan de Energiekade. Op het programma staat voor elk wat wils, van bekende namen tot opkomend talent.

 De Energiekade en het Wantijpark staan deze zomer in het teken van de Dordtse Feesten. Diverse organisatoren waaronder Bibelot, presenteren een reeks evenementen waarbij aan alle leeftijdscategorieën is gedacht. Alle optredens en activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en zullen voldoen aan de gestelde corona maatregelen voor een veilig bezoek. Het programma van Bibelot vindt volledig plaats op de Energiekade, er is een tribune aanwezig en de optredens worden gegeven vanaf een schip aan het water.

“We zijn heel trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de Dordtse Feesten. We hebben geprobeerd om een gevarieerd programma te maken waarbij we ook vooral de jonge bezoeker een leuke middag of avond hopen te bezorgen. We kijken ernaar uit om weer samen te genieten van live muziek op onze prachtige kade”, aldus het hoofd programma van Bibelot, Hillie Zoetelief.

Ticketinformatie

Wat het programma precies inhoudt, blijft tot vrijdag 14 mei 12.00 uur een verrassing. Ticketverkoop straks via www.bibelot.net en www.dordtsefeesten.nl.

Geef een antwoord