DORDRECHT – Op bijna twintig plekken in de Dordtse binnenstad kun je deze week leuke cadeaus winnen voor Valentijnsdag. Een romantisch etentje voor twee, mooie sieraden, een urban packpack, een boek over Parijs, lekkere merengues, een pancakeontbijt en nog heel veel meer. Je vindt de deelnemende winkels en restaurants op de Valentijnsroute door de Dordtse binnenstad.

Zo vind je cadeaus bij onder meer Rutte, byBranderhorst, Adam Brandstore, Mees Home & Concept Store, Pancake District, de Woonmol, Lott. Beautysalon, Joy and Fashion, JouWinkel, Opa & An, Klein Afrika, de Kleister en andere leuke zaken. Je herkent de deelnemers aan de poster van de Valentijnsroute. Op de rode doos in de etalages staat het cadeau dat je kunt winnen voor je Valentijn of iemand anders die je lief hebt. Het enige wat je hoeft te doen is bij de betreffende winkel aangeven wie dit cadeautje verdient en waarom. Dat kan door een kaartje in te vullen in de winkel of hen een DM of e-mail te sturen. De mooiste, liefste of grappigste inzending wint.

Wanneer je bericht krijgt, verschilt per winkel. Winkels die op zondag tot en met dinsdag gesloten zijn, maken zaterdag 11 februari aan het einde van de dag hun winnaar bekend, zodat je je cadeau nog op tijd kunt ophalen voor Valentijnsdag.

De deelnemende winkels zijn hier te vinden.