DORDRECHT – Op de Stadsboerderij bij Weizigt wordt zaterdag 17, zondag 18 en woensdag 21 februari het Blije Staarten Feest gevierd. Kinderen kunnen deze dagen in de voorjaarvakantie alles komen leren over het gedrag van de dieren op de Stadsboerderij en hoe ze verzorgd moeten worden. Als de staarten van de dieren wapperen van plezier, dan is dat goed gedaan. (Foto: Weizigt)

Door goed naar dieren te kijken, kun je zien hoe ze zich voelen. Doe de dierenvriendentest en leer wat de dieren van de Stadsboerderij jou vertellen. Tijdens ‘Dier in de spotlight’ vertellen de dierenverzorgers over de bewoners van de Stadsboerderij. Kom luisteren, aaien en stel je vragen. Verder kun je met de fotoquiz de dieren nog beter leren kennen, zoveel mogelijk knuffels verzamelen in de kruiwagen tijdens het dierenparcours en je laten schminken als je favoriete boerderijdier.

Alle activiteiten tijdens het Blije Staarten Feest zijn gratis en inschrijven is niet nodig. Het volledige programma en tijden staan op www.weizigt.nl.