Actueel

reageer als eerstzo 8 dec 2019

Burenraad vergadert met directies DuPont en Chemours

DORDRECHT – De Burenraad van DuPont en Chemours heeft op dinsdagavond 10 december overleg met de directies van de bedrijven. De vergadering is in het MFB-gebouw van Chemours aan de Grevelingenweg 20 en begint om 19.30 uur. Er wordt onder meer gesproken over de stand van zaken van de aangevraagde vernieuwde bedrijfsvergunning, communicatie en de actualiteiten, zoals de verhoging van de Pfas-norm. 

De gedachte bij de oprichting van de Burenraad in september 2017 is dat iedereen een gezonde en veilige leefomgeving wil waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed contact te hebben, stelt de Burenraad van DuPont en Chemours die daarbij wil helpen als platform voor een dialoog en als luisterend oor. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.

De overlegvergadering van 10 december is voor publiek toegankelijk, aanmelding vooraf is wel noodzakelijk. Dit kan via contact@burenraad.nl. Er volgt dan een ontvangstbevestiging met de agenda.

 

 

Geef een reactie