Actueel

reageer als eerstwo 14 apr 2021

Cast Passion4kids op bezoek bij burgemeester

ZWIJNDRECHT – Tijdens de filmopnamen voor de online-uitvoering van Passion4kids van PIT kinderopvang & onderwijs hadden ze elkaar niet gesproken. Reden voor burgemeester Hein van der Loo van Zwijndrecht, die dit jaar de rol van verteller had, om de cast uit te nodigen op het gemeentehuis voor een nadere kennismaking.

Lize, die Pilatus speelde, Rieks, die de rol van Jezus had, Lisa (Petrus) en Sacha (Judas) maakten heel graag gebruik van deze uitnodiging. De vier hoofdrolspelers en de verteller spraken uitgebreid over de online-uitvoering en hoe ze die zelf hadden ervaren. De kinderen kregen de complimenten van de burgemeester, die op zijn beurt de nodige complimenten kreeg voor zijn invulling van de rol van verteller. Na het gesprek volgde een korte rondleiding door het oude gemeentehuis.

Om de burgemeester te bedanken voor zijn medewerking aan Passion4kids en de gastvrije ontvangst op het gemeentehuis kreeg hij van de kinderen de volledige versie van Passion4kids 2021 uitgereikt op een usb-stick. Deze zit in een speciaal doosje dat is voorzien van de handtekeningen van de complete cast van Passion4kids 2021.

De editie 2021 is terug te kijken op het YouTube-kanaal van PIT kinderopvang & onderwijs.

Geef een antwoord