Actueel

reageer als eerstma 3 jun 2019

DC Vakkleding vliegend van start

DORDRECHT – Al vele klanten heeft DC Vakkleding in een paar weken tijd mogen verwelkomen in de showroom aan de Toermalijnring 1200 in Dordrecht. Sinds de opening, begin mei, weten al veel mensen ‘de nieuwe weg’ naar de specialist in beroeps- en promotiekleding te vinden. Zo zet DC Vakkleding, sinds de overname van VB Vakkleding, de vertrouwde en professionele dienstverlening voort. En dat is niet onopgemerkt gebleven!

In de showroom op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 is een ruime keuze in beroeps- en promotiekleding verkrijgbaar. De service en kwaliteit die bedrijven en organisaties gewend waren van VB Vakkleding, jarenlang gevestigd aan de Spuiweg, wordt onder een nieuwe naam en op een nieuwe locatie voortgezet vanuit de ruime showroom. Natuurlijk kunnen ook nieuwe klanten vrijblijvend komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

DC Vakkleding, onderdeel van Dordt Centraal, heeft een zeer uitgebreid assortiment bedrijfskleding in huis: van medische kleding tot brandwerende kleding, van veiligheidskleding en -schoenen tot representatieve outfits voor bijvoorbeeld de horeca. Het is slechts een greep uit het zeer complete aanbod. In de showroom is natuurlijk een aantal paskamers aanwezig. Ook bedrukken/borduren van bijvoorbeeld bedrijfslogo’s behoort tot de mogelijkheden.

DC Vakkleding zet de bestaande service voort. Dat wil zeggen: goed advies, snelle levering en gratis bezorging bij de klant. Parkeren kan gratis voor de deur.

Meer weten?
Bel of mail even naar Dordt Centraal/DC Vakkleding: tel. 078-6140149 of info@dcvakkleding.nl. Of kijk eerst even op de website: www.dcvakkleding.nl.

Geef een reactie