Actueel

reageer als eerstdo 16 mei 2019

De Gelaarsde Kat

DORDRECHT – Het Dordrechts Philharmonisch Orkest speelt onder leiding van dirigent Jan Gerrit Adema een concert speciaal voor de hele familie. Het concert wordt zondag 19 mei gehouden in het BeneVia Muziekcentrum en start om 15.00 uur.

De Gelaarsde Kat staat centraal tijdens het familieconcert. Benjamin Murck zal het sprookje vertellen. Hij is onder meer bekend van de jeugdserie Spangas, maar doet daarnaast vele andere projecten als acteur, presentator en zanger. Na al een paar keer bijzondere concerten te hebben gedaan met Phil Young en Phil Kidzz, de jeugdafdelingen van Vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, is Benjamin dit keer speciale gast bij het Dordrechts Philharmonisch Orkest.

Het verhaal van de Gelaarsde Kat wordt live begeleid door muziek van het orkest wat componist Franco Cesarini speciaal schreef bij het gelijknamige sprookje. Daarnaast speelt het orkest onder meer de South Rampert Street Parade.

Kaarten kosten tien euro en dit is inclusief consumptie. Bestellen kan door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl. Een toegangskaartje voor kinderen onder de twaalf jaar kost vijf euro.

Foto: Dordrechts Philharmonisch Orkest

Geef een reactie