DORDRECHT – Nederland komt langzaamaan in de kerststemming. Daar hoort natuurlijk een mooie kerstboom bij. Een vertrouwd adres hiervoor is het Vrije Tijds Centrum (VTC) in Dordrecht. Bij de modewinkel aan het Van Neurenburgpad in Dordrecht ben je ook dit jaar weer het goede adres voor een A-kwaliteit kerstboom. (Foto: VTC)

Voor de deur van de modewinkel aan het Van Neurenburgpad staat weer een flink bos met de mooiste Deense Nordmansparren. Bij aankoop van een exemplaar van 29,95 euro (tot wel 2 meter hoog!) krijg je er gratis een VTC Modecheque ter waarde van 10 euro bij (te besteden tot en met 31 januari 2023). De verkoop van kerstbomen is vorige week gestart. De Nordmansparren kosten 29,95 euro. Voor wie het iets bescheidener wil aanpakken, heeft het VTC ook leuke kleine kerstboompjes in een pot in het aanbod.

Gratis bezorging

Ook dit jaar is het mogelijk om je kerstboom van het VTC gratis te laten thuisbezorgen in Dordrecht. Dat kan bij de winkel worden aangegeven, maar het is ook mogelijk om telefonisch een ‘bezorgboom’ te bestellen.

Vuurwerk

Ook voor het beste en mooiste vuurwerk ben je dit jaar bij het VTC weer aan het goede adres. Kijk snel in de webshop www.vtcvuurwerk.nl voor het aanbod en plaats je bestelling. Vanaf 17 december is ook de (fysieke) vuurwerkwinkel geopend. Nog even over de kerstbomen: bij aankoop van een Nordmanspar van 29,95 krijg je niet alleen een modecheque, maar ook nog eens een vuurwerkcheque ter waarde van 10 euro.

Kijk voor info over de kerstbomen en de openingstijden op www.vtckerstbomen.nl.