OUD-BEIJERLAND/ZWIJNDRECHT – Op Sportpark Olympia nam Groote Lindt het zaterdag op tegen titelkandidaat Oud-Beijerland. Hoewel De Lindt het initiatief in de eerste 20 minuten aan Oud-Beijerland liet, kwam keeper Raymond Klootwijk nauwelijks in de problemen. De ploeg uit Zwijndrecht veroverde steeds vaker de bal, maar er werden geen doelpunten gemaakt. In de tweede helft, mede door enorme hoosbuien, werd het spel er niet beter op. Oud-Beijerland voerde de druk weliswaar wat op maar de verdediging stond als een huis en tot echt hele grote kansen kwam het niet. De stand bleef 0-0.

Na 4 wedstrijden is Groote Lindt met 10 punten prima aan de competitie begonnen en voert het de ranglijst aan. Daarbij moet uiteraard aangetekend worden dat er teams zijn die maar 1 of 2 wedstrijden hebben gespeeld. Als de eventuele extra coronamaatregelen geen spelbreker zijn, speelt Groote Lindt volgende week de 5e wedstrijd thuis tegen het gepromoveerde Den Bommel.