DORDRECHT – Na een ingrijpende verbouwing is Egyptisch Eethuis Sfinx aan de Reeweg Oost 85 sinds gisteren weer open. Na de verwoestende brand in maart van dit jaar is er een compleet vernieuwd afhaalrestaurant opgebouwd. De vele trouwe klanten uit Dordrecht, maar ook ver daarbuiten, kunnen er eindelijk weer terecht voor hun pizza’s, shoarma en snacks.

De broers Adel, Nagi en Atef Mesdare moesten hun in 27 jaar opgebouwde levenswerk de afgelopen acht maanden letterlijk weer vanaf de grond af aan opbouwen. Alles in de zaak is vernieuwd. Het hele interieur en alle apparatuur, inclusief een gloednieuwe pizzaoven. Er moest zelfs een compleet nieuw dak op het pand komen. Maar het resultaat van alle inspanningen mag er zijn. De ‘fans’ van de Sfinx kunnen in een prachtige nieuwe zaak terecht voor de vertrouwde verse kwaliteit die er al bijna drie decennia wordt geserveerd. Er zijn een paar gerechtjes aan de menukaart toegevoegd. De familie kan niet wachten om iedereen weer te ontvangen.
Sfinx is iedere dag open van 16.00 tot 03.00 uur. Bestellen kan ter plekke, telefonisch (078-6312228) of via de nieuwe bestel-app. Bestellingen boven 15 euro worden gratis thuisbezorgd (vanaf 17.00 uur). Elke maandag is het pizzadag. Alle pizza’s kosten, alleen bij afhalen, dan 6 euro.