Actueel

reageer als eerstvr 9 nov 2018

Dordt Centraal Filmpanel

DORDRECHT – Wekelijks een recensie van de nieuwste filmrelease(s). Bioscoop Kinepolis maakt het mogelijk door het Dordt Centraal Filmpanel uit te nodigen voor de (voor)premières. Deze week zag het panel The Nutcracker and the Four Realms.

Een echte typische Disney film!
De regisseurs hebben weer hun uiterste best gedaan om een top Disney film neer te zetten. De film is leuk, spannend en er draait een magische sfeer. De film is natuurlijk net als alle andere Disney films voorspelbaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is een nieuwe Disney film waarbij gezinnen de komende winter heerlijk kunnen wegdromen.
Op kerstavond krijgt Clara (MacKenzie Foy) een ei en een briefje cadeau dat haar overleden moeder haar heeft nagelaten. Op dat briefje staat: “Alles wat je nodig hebt, zit hierin.” Alleen wel een klein probleempje, het ei zit op slot en de sleutel is nergens te bekennen. Op kerstavond is het een familietraditie om naar een gala te gaan van hun peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman). Daar wordt Clara via een draad begeleidt naar een andere wereld. Al snel ontmoet ze daar een Notenkraker-soldaat die haar brengt naar de Koninkrijken. Daar gaat Clara op avontuur en komt zo erg veel te weten over haar moeder en zichzelf. (Renate van Boxel)

Geef een reactie