Actueel

reageer als eerstdo 11 okt 2018

Dordt Centraal: ook hét adres voor bedrukt textiel

DORDRECHT – Bedrijfskleding nodig met je logo? Een serie bedrukte T-shirts voor de Avondvierdaagse of DrechtStadLoop? Of misschien wel voor een vrijgezellenfeestje? Ook dat regel je simpel en snel bij Dordt Centraal. En ook hier geldt, net als bij alle andere reclameproducten, dat het ontwerp gratis is!

Kom even langs bij ons op kantoor om rustig de mogelijkheden te bespreken en om meteen de flinke collectie te bekijken van de T-shirts, polo’s, jassen en andere kledingstukken die van een tekst/afbeelding naar wens kunnen worden voorzien. Of het nu gaat om twee of tweehonderd exemplaren.
Natuurlijk kun je ook online bedrukt textiel regelen, maar welke kwaliteit shirts of jassen krijg je dan opgestuurd? Bij Dordt Centraal kun je dat van tevoren komen bekijken, en voelen natuurlijk, in ons bedrijfspand aan de Toermalijnring 1200 in Dordrecht. Onder het genot van een bak koffie kan je hier een goed beeld krijgen van de soorten kleding die beschikbaar zijn voor bedrukking. Dan weet je wél van tevoren wat je krijgt. En dat je kwaliteit voor een scherpe prijs krijgt.
Geïnteresseerd? Bel even voor een afspraak: tel. 078-6140149.

Partner in reclame
Dordt Centraal is er ook voor al je drukwerk en reclame-uitingen in alle denkbare vormen: beachflags, briefpapier, bouwhekdoeken, enveloppen, flyers, folders, foto’s op canvas, notitieblokken, placemats, posters, rolbanners, spandoeken, stickers, reclameborden, vlaggen en banieren en visitekaartjes. Het ontwerp is gratis! Bel vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen: tel. 078-6140149.

Geef een reactie