DORDRECHT – Online marketingbureau TO BE FOUND uit Dordrecht is door Emerce benoemd tot de nummer 9 onder de kleine digital marketingbureaus van Nederland. Emerce, platform voor ‘e-business’, maakte op 28 april zijn top 100 van digital agencies bekend. Voor de Dordtse online marketeers is dit de derde prijs die zij in een jaar binnenslepen.

In het najaar van 2021 werd TO BE FOUND door Het Financieele Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bureaus, en door FONK tot de nummer 2 onder de kleine online bureaus van Nederland. Op de opname in de lijst van Emerce zijn de marketeers nog het meest trots. “Emerce is een echte autoriteit in de online wereld en in dit onderzoek staan de ervaringen van onze klanten centraal”, aldus oprichter Wilfred.

Over Emerce100

Emerce is een vooraanstaand platform op het gebied van online business en marketing. Al 17 jaar lang publiceert het platform jaarlijks zijn top 100 van bedrijven in de e-business. De top 100 wordt samengesteld op basis van een onderzoek door Emerce en Motivaction. Hierin worden onder andere de beoordelingen van professionals uit de online branche over de deelnemende bedrijven getoetst.

Over TO BE FOUND

Het team van TO BE FOUND bestaat uit enthousiaste specialisten op allerlei gebieden van online marketing, zoals SEO en online advertising. Al ruim 15 jaar helpen zij bedrijven om online op te vallen, en daarin hebben zij al meerdere grote successen geboekt. Het afgelopen jaar investeerde het bureau ook flink in het eigen merk: er vond een rebranding plaats en er kwam een nieuwe website. Vanuit hun nieuwe ‘brand’ is het team van plan te blijven groeien en nóg meer successen te boeken. “De erkenning van Emerce geeft ons daarin een mooie extra boost.”