Actueel

1 reactiema 10 dec 2018

Dubbel feest bij FC Dordrecht Amateurs

DORDRECHT – De nog piepjonge voetbalvereniging FC Dordrecht Amateurs, voortgekomen uit het opgeheven OMC, heeft nu al een kampioensteam in huis. De meiden van het team MO17 zijn zelfs ongeslagen kampioen geworden. Ze werden zaterdag op het nieuwe complex aan de Krommedijk gehuldigd. (Foto’s: Thymen Stolk)

De huldiging van het meidenteam gaf extra glans aan een toch al feestelijke dag voor de nieuwe club. FC Dordrecht en de nieuwe buren van FC Dordrecht Amateurs openden gezamenlijk het vernieuwde jeugdhome/clubhuis aan de Krommedijk. De profselectie was aanwezig om de heropening bij te wonen en benadrukte op deze manier de samenhorigheid tussen de Dordtse Keuken Kampioen Divisieclub en de nieuwe amateurtak. Op de onlangs aangelegde nieuwe kunstgrasmat hadden de O14-jeugdteams van FC Dordrecht Amateurs en Oranje Wit de eer om de eerste officiële wedstrijd te spelen. Technisch manager Peter Drijver en aanvoerder Antonio Stankov van de Dordtse profclub van de profselectie verrichtten samen met twee jeugdige spelers van de amateurafdeling de aftrap van deze wedstrijd.

 

Eén reactie op “Dubbel feest bij FC Dordrecht Amateurs”

  1. […] DORDRECHT – De nog piepjonge voetbalvereniging FC Dordrecht Amateurs, voortgekomen uit het opgeheven OMC, heeft nu al een kampioensteam in huis. De meiden van het team MO17 zijn zelfs ongeslagen kampioen geworden. Ze werden zaterdag op het nieuwe complex aan de Krommedijk gehuldigd.  Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/dubbel-feest-fc-dordrecht-amateurs/  […]

Geef een reactie