Actueel

reageer als eerstdi 25 feb 2020

Dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch voor De Hoop

DORDRECHT – De eerste tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen 2020 is op zaterdag 18 april. Wandel mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Er is een tocht van 12 en 13 kilometer. Met deze sponsortocht halen de deelnemers geld op voor kwetsbare vrouwen die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Inschrijven kan op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Terwijl de vogels volop fluiten en de natuur tot bloei komt kan er genoten worden van de weidse uitzichten in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Na afloop staat een high tea klaar. Deelnemers zamelen geld in voor vrouwen die hulp ontvangen bij projecten van De Hoop en Terwille. Bijvoorbeeld het Inloophuis De Hoop, waar vrouwen komen die dakloos zijn. ‘Ook steun je met je deelname vrouwen die uit de prostitutie willen stappen. Mede dankzij jou kunnen zij een nieuwe start maken’, aldus Vrouwen lopen voor Vrouwen.

Heerlijk wandelen of rennen en tegelijkertijd omzien naar de ander. Dat is het uitgangspunt van Vrouwen lopen voor Vrouwen. In 2020 zijn er tochten dwars door allerlei natuurgebieden in Nederland. Naast de wandeltocht in Dordrecht zijn er tochten in Zwolle, Dongen, Almere, Nieuwerkerk a/d IJssel en Groningen. Kijk op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Geef een reactie