DORDRECHT – Het heeft even geduurd maar de vernieuwing van Winkelcentrum Sterrenburg is nu echt bijna afgerond. Omdat de verbouwing in fases is doorlopen, hebben de bezoekers al de effecten kunnen zien van het harde werk. Zo is het nieuwe parkeerdek al enige tijd in gebruik en lopen er wekelijks duizenden bezoekers meer door de nieuwe hoofdentree. Maar ook de expeditiestraat is aangepakt, zitten oude én nieuwe huurders in een vernieuwd ‘jasje’ en is er een flink extra aanbod aan vers en horeca bijgekomen. Reden voor eigenaar Wereldhave, de ondernemers, de gemeente Dordrecht én alle betrokken partners om een feestje te organiseren. Vanochtend voor de partners en bedrijven en in de middag met de klanten. Op dat feestje gaven onder meer de Dordtse meiden van OG3NE een optreden. (Foto’s: Stolk Fotografie)

Ook morgen is het feest in het winkelcentrum. Kinderen kunnen dan hun ‘helden’ ontmoeten tijdens Kids Heroes. Het programma van deze Meet & Greet ziet er zo uit:
11.00 tot 11.45 uur: Bob de Bouwer
12.30 tot 13.15 uur: Elsa & Olaf
14.00 tot 14.45 uur: Spiderman, Iron Man & Batman
15.30 tot 16.30 uur: YouTuber Milan Knol
Iedereen is welkom. Er wordt wel veel drukte verwacht, dus het verzoek is om rekening met elkaar te houden en niet te lang te blijven hangen bij één held. Meer info: www.sterrenburg.nl/kidsheroes.