Actueel

reageer als eerstza 31 jul 2021

FIT met PIT de zomer door

ZWIJNDRECHT – FIT met PIT de zomer door. Dat thema staat centraal bij de vakantieopvang van PIT kinderopvang & onderwijs. Op 19 juli is op alle locaties van PIT gestart met een driedaagse waarbij bewegen en gezonde voeding centraal stonden.

Met verschillende workshops is langs de locaties gereisd. “Een enorm succes en het weer werkte goed mee,” vertellen pedagogisch medewerkers Désiree van kindcentrum Doerak en Silvia van kindcentrum De Twijn. Van een workshop drummen op skippyballen tot en met het proeven van minder gewone fruit- en groentesoorten, een bootcamp, een honkbalclinic, dansen, circus en een stormbaan.

De kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen zich helemaal uitleven tijdens de zomerperiode bij PIT. De eerste drie dagen stonden in het teken van clinics, gegeven door professionals. Sindsdien doen de pedagogisch medewerkers zelf allerlei sportieve en gezonde activiteiten op de locaties. “We kunnen daar PITcoins mee verdienen die we aan het einde van zomer kunnen omzetten in geld dat we mogen toevoegen aan ons budget voor sport- en spelmaterialen,” aldus Silvia.

Geef een antwoord