DORDRECHT – Op de Merwedestraat is sinds kort de achtste vestiging van Eurobox Self Storage te vinden. In het gloednieuwe pand zijn, als alles klaar is, rond de duizend opslagruimtes beschikbaar in dertig verschillende formaten. Ze zijn zeer goed beveiligd, zeer flexibel te huren en helder geprijsd. ( Foto: Stolk Fotografie).

Eurobox Self Storage staat al sinds 2006 bekend om de uitstekende voorwaarden. Het familiebedrijf is bezig aan een gestage opmars in de Randstad. Na Dordrecht opent binnenkort de negende vestiging in Breda. Het succes van het concept heeft verschillende redenen, vertelt landelijk bedrijfsleider Patrick Kok. “Ten eerste zijn onze locaties extreem goed beveiligd. Er hangen rond de honderd camera’s in en om het pand, alle ruimtes hebben een eigen inbraakalarm en we hebben eigen beveiligers op locatie. Onze klanten kunnen zeven dagen per week tussen 06.00 en 23.00 uur met een persoonlijke toegangscode in hun opslagruimte. Buiten die tijden is het pand afgesloten. Door al die maatregelen hebben wij nog nooit met een inbraak te maken gehad.” Nog een voordeel: laden en lossen doe je comfortabel en overdekt.

Flexibel en helder
Huren bij Eurobox is in alle opzichten flexibel. “Huren kan al vanaf 14 dagen”, zegt Kok. “Dat is ook de opzegtermijn die wij hanteren. Je kunt de huur op iedere gewenste dag van de maand beëindigen. Wat je eventueel teveel hebt betaald krijg je terug.” Ook in het formaat is er een grote flexibiliteit: “Boxen zijn er vanaf 3 kubieke meter. Dat loopt in stappen van 3 op tot 120 kubieke meter. Dat maakt dat wij aantrekkelijk zijn voor een particulier die bijvoorbeeld even extra opslagruimte nodig heeft tijdens een verbouwing, maar ook voor bijvoorbeeld een vertegenwoordiger die de box gebruikt als voorraaddepot.”

Twee maanden gratis
Eurobox Self Storage werkt met heldere all-in-prijzen, dus ook inclusief verzekering. Voor snelle beslissers is er ter introductie een leuke aanbieding bij de nieuwe vestiging in Dordrecht. Zo lang de voorraad strekt, huur je je box er de eerste twee maanden helemaal gratis. Neem dus snel een kijkje op www.euroboxselfstorage.nl.