Actueel

reageer als eerstza 31 jul 2021

Fotowedstrijd: beeld en boom in één beeld

DORDRECHT – Rond de beeldenroute ‘Stad in beeld, Beeld in Park’ in Park Merwestein is een fotowedstrijd, in het kader van Dordrecht 800 jaar stad, georganiseerd door de burenwerkgroep Park Merwestein bestaande uit Ad, Geesken, Kerstin, Lia en Martin. Samenwerking is gezocht met DAF (Dordtse Amateur Fotografen). De opdracht: maak in het park een foto waarop in ieder geval een (deel van een) boom staan én een (deel van een) beeld staan. Je mag iedere week, van 1 augustus tot 15 september, steeds twee foto’s insturen om kans te maken op één van de mooie prijzen.

Hoe leuk is het om al wandelend door Park Merwestein foto’s te maken van de beelden en de bomen en daar nog een prijs mee te winnen ook? Iedereen kan meedoen. Het maakt niet uit of je hier woont, werkt, studeert of een keer de stad bezoekt. Wie weet staat jouw foto straks in de krant, hangt hij in groot formaat boven je bank of je bed of is hij het pronkstuk van de kalender die de Stichting Park Merwestein uitgeeft.

Jong en oud
Elke week worden de drie mooiste foto’s van kinderen en de drie mooiste foto’s van volwassenen uitgekozen en aan het eind van de wedstrijd worden uit de 36 mooiste weekfoto’s de prijswinnende foto’s gekozen door een deskundige jury, bestaande uit journalist, fotograaf en jurylid van de Zilveren Camera Frits Baarda, Teus de Groot van de Dordtse Amateur Fotografen en fotograaf en filmer Fokko van der Straaten.

Meer info
Stuur een mail met in de bijlage je foto(‘s) naar [email protected] In de mail zet je je naam en je leeftijd (als je jonger bent dan 13 jaar). Zet er ook een titel bij en vertel in het kort waarom je deze foto instuurt. Er is een flink prijzenpakket beschikbaar. De prijsuitreiking staat gepland op 1 oktober, onder voorbehoud in Kunstmin. Alle ingestuurde foto’s worden gepubliceerd op www.beeldinparkdordrecht.com. Daar is ook alle informatie te vinden over de fotowedstrijd, en over de beeldenroute.
In de krant
Vanaf de week dat de eerste weekwinnaars zijn gekozen, dus vanaf 18 augustus, vind je in Dordt Centraal wekelijks één of meerdere mooie weekinzendingen.

Fotobijschrift:
Een boom en een beeld in één beeld. We stuurden er ook onze fotograaf op uit met deze opdracht. (Foto: Thymen Stolk)

Geef een antwoord