PAPENDRECHT – Drechtstreek slaagde er voor de tweede keer op rij niet in om een wedstrijd te winnen. Dit keer was het DFC, de hekkensluiter uit Dordrecht, die hun eerste punt van het seizoen behaalde in een doelpuntloze wedstrijd waarin beide teams matig presteerden. Vanwege het slechte weer werd de wedstrijd gespeeld op het kunstgrasveld. (Foto’s: Piet van Beest).

Drechtstreek begon met Koen Lighaam en Timo Velberg in de aanval, maar ze konden niet echt gevaarlijk worden, afgezien van enkele kleine kansen voor het doel van oud-Drechtstreek doelman Daniël Jansen. In de tweede helft leek Drechtstreek zich wat te herstellen, maar echte kansrijke situaties bleven uit, zelfs na het inbrengen van vier wisselspelers, waaronder de 17-jarige Julian Kazen.

DFC slaagde er ook niet in om te scoren, en de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Voor DFC was dit punt zeer welkom na 7 opeenvolgende nederlagen. Komende zaterdag speelt Drechtstreek een uitwedstrijd tegen Unitas in Gorinchem om 15.30 uur.